Відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», наказу «Про додаткові заходи запобігання поширенню коронавірусу (COVID-19) у Головному управлінні Держгеокадастру у Луганській області» від 17.03.2020 № 50 на території України з метою запобігання поширенню коронавірусу запроваджено відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи.

Головне управління Держгеокадастру у Луганській області працює в посиленому протиепідемічному режимі, надає роз’яснення і консультації громадянам у телефонному режимі, приймає заяви поштою, електронною поштою та через скриньку для заяв у приміщенні Головного управління Держгеокадастру у Луганській області.

Для забезпечення максимальної безпеки громадян та працівників Головного управління Держгеокадастру у Луганській області діє такий алгоритм отримання документів: за допомогою телефонного зв’язку громадянин записується на призначений день для отримання документів, із собою має бути оригінал та копія паспорту, одягнута маска та відсутні симптоми гострих респіраторних захворювань!!!

Телефони та електронна адреса структурних підрозділів Головного управління Держгеокадастру у Луганській області розміщенні на офіційному сайті в розділі «Про управління» – «Структурні підрозділи».

Адреса для листування: пр-т Центральний, 17, корп.2, каб.302, м.Сєвєродонецьк, Луганська область, 93404.

Електронна адреса: luhansk@land.gov.ua

Телефон: (06452)4-01-30, (06452) 4-01-60.

Робочий моб. тел.: 0953688952

Додатково: з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Дякуємо за порозуміння.

Ці незручності – тимчасові.

#Бережітьсебетасвоїхрідних!

#Будьтечемними!